Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe collecties Fiorelli en Nica handtassen Nieuwe collecties Fiorelli en Nica handtassen

NIEUWS | 8-04-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Bij een nieuwe garderobe, hoort ook een nieuwe handtas! Bij Belleville Leather and Luggage vind je onder andere de NIEUWE COLLECTIES van Fiorelli en Nica.

 

Het Londense merk FIORELLI startte begin jaren ’80 en vergaarde grote bekendheid in de fashionscene. Met een handtas van Fiorelli heb je de perfecte balans tussen stijl, mode en functionaliteit te pakken. Fiorelli combineert de laatste trends met een flinke dosis originaliteit. In de collectie, die uitblinkt qua prijs en kwaliteit, vind je handtassen voor op kantoor en handtassen die je mee de stad inneemt voor een avondje uit of een feestje.

 

Het handtassenmerk NICA moeten we je vast niet meer voorstellen. Al sinds 2005, toen de jonge ontwerpster Nica Kim haar eerste collectie op de markt bracht, is dit merk niet meer weg te denken uit de internationale glossy’s. Nica handtassen staan bekend om hun sterke kleuren, fleurige prints en mooie stoffen. Ze scoren goed op het vlak van originaliteit en betaalbaarheid. Een échte Nica herken je direct aan het leuke bladontwerp. De nieuwe collectie van Nica is speels, charmant en eigenzinnig!

 

Kom deze prachtige nieuwe collectie handtassen van Fiorelli en Nica ontdekken bij Lederwaren Belleville!

 

Klik hier en bezoek onze website