Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Koffers voor elk type reiziger Koffers voor elk type reiziger

NIEUWS | 22-06-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Heb je een deugddoende vakantie gepland staan? Kan je nog wel een sterke nieuwe koffer of praktische handbagage gebruiken? Bij Lederwaren Belleville ben je aan het juiste adres! Wij hebben voor elk type reiziger een geschikte koffer!

 

- Voor de veeleisende globetrotter is er het COSMOLITE-gamma, de sterkste én lichtste koffers van SAMSONITE ooit! De Cosmolite koffers zijn gemaakt van Curv-materiaal volgens een uniek ontwerp, dat geïnspireerd is door de natuur. Kortom: ijzersterke en ultra lichte koffers waarop je 10 jaar garantie krijgt!

 

- Voor de avontuurlijke types is er de TRANVERZ L van EASTPAK, een tweelagige tas waarmee je een ongelofelijke opbergruimte tot je beschikking hebt. Een soepel wielsysteem maakt reizen in zelfs de drukste wereldsteden makkelijk. Een maatje kleiner, de Tranverz M, is de ultieme bagage voor de kotstudent.

 

- Voor de Citytripper tot slot hebben we de AMERICAN TOURISTER LIGHTWAY, een handbagage van slechts 1,460 kg voor slechts 99 euro!

 

Happy travels!

 

Klik hier en bezoek onze website