Maverick

Castelijn & Beerens

Meer foto's

Plevier

Plevier is een premium merk dat sinds 1988 staat voor kwaliteit, authenticiteit en vernieuwing. Onze zakelijke, leren tassen zijn handgemaakt en worden in Nederland ontworpen. De hoge kwaliteit leer wordt met de grootste zorg uitgezocht en verwerkt. Hierdoor heeft iedere laptoptas of laptop sleeve een eigen identiteit. De duurzaamheid van de Plevier businesstas zorgt voor jarenlang plezier en de tas zal door de tijd heen alleen maar mooier worden. Plevier heeft een uitgebreid assortiment met lederen business tassen voor iedere professional (heren én dames) die stijlvol voor de dag wil komen. Plevier tassen zijn zowel casual als formeel te dragen. Voor elke stijl, genre en outfit heeft Plevier de juiste tas.

Meer foto's

Ruitertassen

Reeds in 1927 produceerde de Nederlandse familie De Ruiter natuur lederen tassen onder de merknaam RUITERTASSEN. Doorheen de tijd, dankzij de kwaliteit en hun professionele toewijding, bouwden zij met RUITERTASSEN een wereldreputatie uit. In januari 2006 heeft LSP Belgium, jaren lang fabrikant van lederwaren en boekentassen, de productie en logistiek op zich genomen. Vanuit Wakken in Vlaanderen verdelen zij de RUITERTASSEN wereldwijd. Naast de traditionele RUITERTASSEN worden nieuwe producten ontwikkeld die naargelang hun uitvoering ondergebracht worden in verschillende collecties. Het is onze bedoeling de collecties periodisch aan te passen met kwaliteitstassen die de meer dan 75 jaar oude kwaliteitsreputatie van RUITERTASSEN waard zijn. Vandaag worden RUITERTASSEN verkocht in Benelux, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Japan en de Verendigde Staten van Amerika. Voortdurend zoeken wij naar plaatselijke agenten en verdelers die in hun regio de zorg en de verkoop van onze producten ter harte nemen. Ruitertassen When Tradition becomes Passion

Meer foto's

Arthur & Aston

Arthur & Aston is een Frans kwaliteitsmerk in business tassen, laptoptassen en klein lederwaren. Degelijke en tijdloze tassen met eigen garantie en hersteldienst.

Meer foto's

Samsonite Business

Samsonite Business, zakelijke tassen met enorm gebruiksgemak en de gekende Samsonite kwaliteit

Meer foto's

Chesterfield Laptoptassen

The Chesterfield Brand wil bewijzen dat het ook anders kan en dat iedereen positief kan profiteren van betere arbeids- en leefomstandigen in de mode industrie. Meerdere retailers en consumenten geloven inmiddels in onze aanpak en kunnen zich meten met het verhaal achter The Chesterfield Brand. Wij willen een nieuwe industriestandaard zetten en een inspiratiebron zijn voor velen door onze openheid, eerlijkheid en integriteit.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x