Handtassen & Schoudertassen

Etrier

L. Credi

Belluga

Belgische handtassen Belluga : elegant, tijdloos kwaliteit

OMYbag

Prachtige ecolederen handtassen van OMYbag. Het leder voor deze tassen wordt niet chroom gelooid (maar op natuurlijke wijze) en er worden geen synthetische coatings gebruikt. OMYbag is een echt fairtrade product.

Keecie

Hedgren

Super praktische schoudertassen van Hedgren. Functionaliteit en duurzaamheid zijn hier de keywords.

Yves Renard Handtassen

Een handtas van Yves Renard heb je voor het leven. Prachtige kalfslederen tassen, mooie binnen afwerking en een tijdloos design.

Lolo Deco vzw

LOLO DECO is ontstaan uit liefde voor het land Madagaskar en zijn bevolking. Door zijn geïsoleerde ligging als eiland, heeft Madagaskar een unieke flora en fauna en is het een fascinerend land voor natuurliefhebbers. Maar tegelijkertijd is Madagaskar ook één van de armste landen ter wereld. De economie groeit erg traag door oa corruptie, lage wereldhandelsprijzen, slechte infrastructuur, geringe koopkracht van de bevolking en natuurrampen. LOLO DECO werd opgericht uit maatschappelijke betrokkenheid met de inwoners die prachtige producten vervaardigen op een nog zeer ambachtelijke wijze.

Chesterfield Handtassen

The Chesterfield Brand wil bewijzen dat het ook anders kan en dat iedereen positief kan profiteren van betere arbeids- en leefomstandigen in de mode industrie. Meerdere retailers en consumenten geloven inmiddels in onze aanpak en kunnen zich meten met het verhaal achter The Chesterfield Brand. Wij willen een nieuwe industriestandaard zetten en een inspiratiebron zijn voor velen door onze openheid, eerlijkheid en integriteit.

Nathan-Baume

Travel often, open-minded and with absolute ease

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x